Törölközőszárító Radiátor
TERMOFOL

Törölközőszárító Radiátor

Válassz egy számodra ideális törölközőszárító radiátort!

A radiátorok előnyei

Tudd meg miért kivételesek a mi általunk gyártott radiátorok !

Termofol Törölközőszárító Radiátorok: Forradalmi Fűtési Megoldások a Fürdőszobájába

Fedezze fel legújabb termékünket – az innovatív 500 W-os Termofol Törölközőszárító Radiátort! Ez a korszerű fűtőberendezés nem csupán meleget nyújt, hanem forradalmat hoz a fürdőszobai fűtési technológiában. Egyesíti az előnyöket és az eleganciát, átalakítva fürdőszobáját egy hangulatos és kellemes helyiséggé. Ismerje meg, mi teszi egyedivé ezt a létraradiátort, és hogyan javíthatja meg az otthona komfortját!

Miért válassza a Termofol Fürdőszoba Radiátort ?

 1. Innovatív Fűtési Technológia: A 500 W-os radiátorunk modern fűtési technológiát alkalmaz, amely hatékonyan és energiatakarékosan biztosít meleget a fürdőszobájában.

 2. Fejlett Funkciók: A törölközőszárító radiátor radiátor számos fejlett funkcióval rendelkezik, biztosítva a személyre szabott és kényelmes fűtési élményt. Állítható hőmérséklet, időzítő funkció és egyéb extra lehetőségek állnak rendelkezésére.

 3. Elegáns Kialakítás: A Termofol Radiátor nemcsak hatékony, hanem elegáns kialakításával is díszítő eleme lehet fürdőszobájának. Stílusos és modern megjelenése harmonizál bármilyen fürdőszobai enteriőrrel.

 4. Hangulatos Atmoszféra: A meleg és kényelmes környezet teremtése mellett a törölközőszárító radiátorunk hozzájárulhat a fürdőszoba hangulatának fokozásához is.

Válassza a Termofol Törölközőszárító Radiátort, és élvezze a kényelmes és stílusos fürdőszobai fűtést!

Ne hagyja ki ezt a forradalmi megoldást, amely melegével és eleganciájával feldobja otthonát!

Zöld és Biztonságos Fűtés: Az Olaj- és Vízmentes Fűtőkészülék

Fedezze fel innovatív fűtőkészülékünket, amelyet kifejezetten az Ön és a környezet védelmére terveztünk. Az egyedülálló olaj- és vízmentes kialakításunk nem csupán hatékony fűtést nyújt, de biztosítja az Ön békéjét és biztonságát is.

LED Kijelző a Tökéletes Hőszabályozáshoz

Fedezze fel radiátorunkban található intuitív LED kijelzőt, amely lehetővé teszi a pontos beállításokat, így teljes mértékben ellenőrizheti a kívánt hőmérsékletet. A modern technológia és a könnyű kezelhetőség egyesül, hogy otthonában optimális komfortérzetet biztosítson.

Gyors Törölközőszárítás Egyszerűen

Élvezze a frissességet és kényelmet a gyors törölközőszárító funkcióval! Ezen a készüléken keresztül mindössze 2 óra alatt száradnak meg törölközői, így gyorsan és hatékonyan élvezheti a száraz és kellemes tapintású törölközőket. Praktikus és időtakarékos megoldás a mindennapi frissességhez és kényelemhez.

Univerzális Méret, Hatékony Fűtés

A radiátorunk kiválóan alkalmazkodik a legkülönbözőbb helyiségekhez, garantálva az optimális fűtést. Az univerzális méretének köszönhetően könnyedén integrálható konyhákba, nappalikba vagy akár fürdőszobákba is. A hatékony fűtés élményét bárhol megtapasztalhatja, és a radiátor stílusos megjelenése elegáns atmoszférát teremt otthonában.

Biztonság Az Első: Túlmelegedés Elleni Védelem

A biztonság mindennél fontosabb számunkra. Radiátorunk felszerelt beépített túlmelegedés elleni védelemmel, így Ön és szerettei biztonsága mindig előtérben áll. A készülék intelligens rendszere figyeli a hőmérsékletet, és automatikusan beavatkozik, hogy elkerülje a túlmelegedésből adódó kockázatokat. Így nyugodtan élvezheti a kellemes hőt anélkül, hogy aggódnia kellene a biztonság miatt.

Csendes Kényelem: Hangtalan Fűtés

Mi a kényelemre fókuszálunk. Ez a fűtőberendezés rendkívül csendesen működik, szinte észrevétlenül, így Ön zavartalanul élvezheti a csendes kényelmet. A felesleges zaj nélkül biztosítja a szükséges meleget, így otthona kellemes hangulatban maradhat.

Tartós Elegancia: Alumínium Kivitel

Az alumínium, mint anyagválasztásunk, nemcsak kiválóan szilárd, de stílusos megjelenést is kölcsönöz radiátorunknak. Az alumínium tartóssága garantálja, hogy a fűtőberendezés hosszú élettartamú és megbízható legyen, miközben elegáns kialakítása emeli otthona stílusát.

A TF-TR-03 TÖRÖLKÖZŐSZÁRÍTÓ RADIÁTOT ELÉRHETŐ MODELJEI

TF-TRB-03-SILVER

Szín: Ezüst. Az ezüst szín eleganciával és modernitással ruházza fel, tökéletesen illeszkedik az ipari, modern vagy minimalista stílusban díszített fürdőszobák belső tereibe.

Teljesítmény: 500 W
Méretek (cm): 89x55x5,5 cm
Súly: 5,4 kg
Szín: Ezüst szín

elektromos radiátor más
elektromos radiátor fek.old.

TF-TRB-03-BLACK

Szín: A fekete szín eleganciát és modernitást kölcsönöz, tökéletesen illeszkedik a fürdőszoba belsejéhez.

Teljesítmény: 500 W
Méretek (cm): 89x55x5,5 cm
Súly: 5,4 kg
Szín: Fekete szín

TF-TRB-03-WHITE

Szín: Fehér. A fehér szín univerzális eleganciája tökéletesen illeszkedik a divatos fürdőszobai stílusokhoz. Kiválóan harmonizál fa vagy faszerű dekorelemekkel kombinálva, de ugyanakkor merészebb elrendezésben is kiválóan megállja a helyét, így sikeresen kiegészítheti a minimalista vagy modern stílusban díszített fekete-fehér fürdőszobát.

Teljesítmény: 500 W
Méretek (cm): 89x55x5,5 cm
Súly: 5,4 kg
Szín: Fehér szín

fehér radiátor kép

TERMOFOL Fürdőszoba radiátor 2000W TELJESÍTMÉNnYEL beépített kiegészített FŰTÉSSEL

elektromos radiátor szoba

TF-TRW-02

Termofol Fürdőszobai Radiátor: Kényelem és Modern Elegancia. A Termofol TF – TRW 02 fürdőszobai radiátor tökéletes választás az Ön fürdőszobájába, garantálva a kényelmet és eleganciát. A modern kialakítás és fehér szín stílusossá és elegánssá teszi a radiátort. Az integrált fűtőtest gyorsan felmelegíti a fürdőszobát, míg a távirányító vagy az alkalmazás segítségével könnyedén szabályozhatja a kívánt hőmérsékletet - soha nem volt még ilyen egyszerű. Funkcionális Elegancia: Gyors Fűtés: Az integrált fűtőtest rendkívül gyorsan felmelegíti a fürdőszobát, hogy azonnal élvezhesse a meleget. Wi-Fi Távirányító: A Wi-Fi távirányítónak köszönhetően bárhonnan könnyedén módosíthatja a beállításokat, így mindig optimális hőmérsékletet élvezhet. Csendes Működés: A csendes működés biztosítja a nyugodt és zavartalan fürdőszobai környezetet. Robuszta Kivitel: Szilárd kidolgozásának köszönhetően hosszú éveken át biztosítja az meleget és a megbízható működést. A Termofol TF – TRW 02 radiátor nem csupán hőforrás, hanem az elegancia és modernitás megtestesítője a fürdőszobájában. Kényelmes vezérlés, csendes működés és számos funkcióval - a radiátor, amely megfelel minden igénynek.

Teljesítmény: 2000W
Súlya: 7,5 kg
Méretek: (Ma/Szé/Mé): 101/55/13 cm
Szín: Fehér szín

A TF-TRW-02 RADIÁTOR ELŐNYEI:

 • Olaj- és Vízmentes Fűtőkészülék

 • Rendkívül gyors melegítés

 • Elegáns kialakítás

 • LED kijelző

 • Gyors csatlakoztatás

 • Beépitett fűtőtest

 • Tulmelegedés védelem

 • Törölköző szárítási funkció

 • Nedvességálló

 • Távirányitási lehetőség

 • Fehér színben is elérhető

TERMOFOL Fürdőszoba radiátor 425W TELJESÍTMÉNnYEL beépített kiegészített FŰTÉSSEL

TF-TRB-01

Termofol Fürdőszobai Radiátor: Kényelem és Elegancia Egyszerre. A Termofol fürdőszobai radiátor ideális választás az optimális hőmérséklet biztosításához, radikálisan fokozva a fürdőszoba kényelmét. Elegáns kialakítása nemcsak stílusossá teszi, hanem teljes funkcionalitást is nyújt, lehetővé téve a ruhák és törölközők szárítását is. A modern Termofol radiátor fejlett funkciókkal rendelkezik, amelyek egyszerűvé és kényelmessé teszik a készülék kezelését. Funkcionális Elegancia a Termofol TF - TRB 01-el: Optimális Hőmérséklet: A radiátor elősegíti az optimális hőmérséklet biztosítását, garantálva a fürdőszoba kiváló kényelmét. Elegáns Kialakítás: Az elegáns kialakítás nemcsak stílusossá teszi a teret, hanem praktikussá is válik a ruhák és törölközők kényelmes szárításával. Fejlett Funkciók: A modern radiátor fejlett funkciókkal rendelkezik, egyszerűsítve és kényelmessé téve a készülék kezelését. A Termofol TF - TRB 01 radiátor nemcsak kényelmes fűtést biztosít, hanem eleganciát és modernitást is hozzáad a fürdőszobájához. Funkcionális elegancia egyetlen készülékben.

Teljesítmény: 425 W
Súlya: 4,2 kg
Méretek: (Ma/Szé/Mé): 90/55/5,5 cm
Szín: Fekete szín

elektromos radiátor fürdőszoba

A TF-TRB-01 RADIÁTOR ELŐNYEI:

 • Olaj- és Vízmentes Fűtőkészülék

 • Rendkívül gyors melegítés

 • Elegáns kialakítás

 • LED kijelző

 • Gyors csatlakoztatás

 • Tulmelegedés védelem

 • Törölköző szárítási funkció

 • Nedvességálló

 • Távirányitási lehetőség

 • Fehér színben is elérhető

GYIK

Az elektromos radiátor működése az elektromos ellenállás elvére épül. A fürdőszobai radiátor esetében az áram a berendezésen belül elhelyezett vezetőn halad keresztül, ami lehet fűtőtest vagy fűtőkábel. Ebben a folyamatban az elektromos áramnak ellenállást kell leküzdenie, és ez a fajta ellenállás a súrlódás eredményeképpen jelenik meg. Ennek eredményeként a vezető felmelegszik, és a keletkező hőt a környezetbe sugározza, így biztosítva a kívánt hőmérsékletet a fürdőszobában. Ez a módszer hatékonyan és gyorsan melegíti fel a radiátort, biztosítva a kényelmes hőérzetet.

A Termofol elektromos radiátor kiemelkedő előnye a fürdőszoba gyors felfűtése. Csak néhány perc alatt kellemesen melegszik fel a helyiség. Az elektromos törölközőszárító radiátor egyszerűen felszerelhető – csak rögzítse a falra, és csatlakoztassa a tápegységhez egy egyszerű csatlakozóval. Radiátoraink nem igényelnek további kábeleket és komplikált telepítéseket – csak az elektromos hálózatra kell őket csatlakoztatni. Ezzel gyorsan és egyszerűen biztosíthatja otthonában a kellemes hőmérsékletet.

Az elektromos készülékeink, hasonlóan a hagyományos készülékekhez, nem tartalmaznak vizet vagy olajat, így kizárható a szivárgás veszélye. Ennek köszönhetően a radiátor biztonságosan üzemel, anélkül, hogy aggódni kellene a folyadékok kifolyása miatt. A száraz, tiszta működésű elektromos fűtés ideális választás lehet otthonában, különösen olyan helyiségekben, ahol a folyadékokkal járó potenciális problémákat szeretné elkerülni.

Az energiafogyasztás függ az adott modelltől, a mérettől és a kiegészítő felszerelésektől. A Basic Termofol fürdőszoba radiátorok alap teljesítménye 425 W. Emellett kínálatunkban olyan készülékek is megtalálhatók, amelyek fűtőtesttel vannak kiegészítve, és ezek esetében az energiafogyasztás magasabb. Ezen készülékek esetében például egy radiátor 2000 W teljesítményt fogyaszthat. Fontos megérteni a különféle modellek és kiegészítések energiafogyasztását a megfelelő választás érdekében, figyelembe véve az energiahatékonyságot és az igényeket.

Az egyszerű kialakításnak köszönhetően radiátoraink saját beépítése is lehetséges. Miután a készüléket megfelelően és gondosan rögzítette a falra, a csatlakoztatás könnyű és nem igényel villanyszerelőt. Csak be kell dugnia a fűtőtestet egy normál konnektorba, és már élvezheti is az otthonában biztosított meleget. Ez az egyszerű telepítési folyamat lehetővé teszi, hogy gyorsan és könnyedén élvezze a radiátorok előnyeit anélkül, hogy szakemberek segítségét kellene igénybe vennie.

A hagyományos radiátorok csatlakoztatása a központi fűtési rendszerhez speciális ismereteket vagy egy szakember látogatását igényelheti. A beépítéshez csővezetékek szükségesek, ami akár falak kivágását is maga után vonhatja. Azonban a Termofol elektromos létraradiátor egyszerűen csak be kell dugni egy elektromos aljzatba, és már működik is. Az elektromos fűtőtestek könnyen beépíthetők már meglévő fürdőszobákba is.

A különbség a fűtési sebességben is megfigyelhető. Az elektromos melegítőink néhány perc alatt felmelegítik a fürdőszobát a kívánt hőmérsékletre. Ezzel szemben a klasszikus radiátorok sokkal tovább tartanak, mire elérnek a kívánt hőmérsékletre. Ez a gyorsabb fűtési idő jelentős kényelmi előnyt jelenthet a mindennapi használat során.

A Termofol elektromos radiátorok méretei általában hasonlóak, sokuk valamivel több mint 1 méter hosszú. Az, hogy a készülék mennyi idő alatt képes felmelegíteni a fürdőszobát, nemcsak a méretétől, hanem a teljesítményétől is függ. A nagyobb teljesítményű radiátorok általában rövidebb idő alatt nagyobb helyiséget képesek felfűteni, ami különösen fontos lehet a gyors és hatékony fűtés szempontjából. Érdemes figyelembe venni mind a méretet, mind a teljesítményt, amikor a legmegfelelőbb elektromos radiátort választja otthona számára.

Élvezze a Termofol radiátorok kényelmét, amelyeket egy intuitív kezelőpanellel egyszerűen vezérelhet. Büszkén kínáljuk azon modelleinket is, amelyek távirányítóval és WiFi modullal vannak felszerelve, lehetővé téve a fűtőberendezések otthoni internethálózatra csatlakoztatását. A WiFi-kapcsolatnak köszönhetően a fűtőberendezések távolról is irányíthatóak egy speciális mobilalkalmazással. Így akár otthonról távozva is beállíthatja és ellenőrizheti a hőmérsékletet, biztosítva ezzel a tökéletes otthoni hőkomfortot.

A Termofol radiátorok modern technológiája nagyobb kényelmet és rugalmasságot kínál a fűtési rendszer kezelésében, így Ön mindig az uralma alatt tarthatja otthona hőmérsékletét. Tervezze meg a meleg otthont okosan és stílusosan a Termofol radiátorokkal.

Ismerje meg fürdőszobai radiátoraink kiváló időzítő funkcióját, amely új szintre emeli a kényelmet és az energiahatékonyságot. Ez az innovatív funkció lehetővé teszi, hogy a radiátor működési idejét előre beállítsa, így amikor belép a fürdőszobába, már a tökéletes hőmérséklet fogadja. Az időzítővel az Ön igényeihez és napi rutinjához igazíthatja a fűtési rendszert, biztosítva ezzel a folyamatos meleget és az energiaköltségek optimalizálását.

Válassza a Termofol fürdőszobai radiátorokat az időzítő funkciójukkal együtt, hogy minden reggel meleg és vendégszerető fürdőszobában kezdje a napot. Ezzel nem csak a kényelmet növeli, hanem hozzájárul az energiatakarékossághoz is, hiszen a radiátor csak akkor működik, amikor szükség van rá. Így Ön mindig a tökéletes hőmérsékletet élvezheti otthonában.”