Ipari Elektromos Hőlégfúvó
TERMOFOL

Termofol Ipari Elektromos Hőlégfúvó:

Hatékony és Biztonságos Megoldás Építkezéshez és Felújításhoz

Ismerje meg a TERMOFOL ipari elektromos hőlégfúvókat, amelyeket kifejezetten a nehéz építési és felújítási körülmények közötti használatra terveztek. Ezek a rendkívül funkcionális eszközök gyorsan és biztonságosan melegítik fel a levegőt a kiválasztott helyiségekben, a praktikumra és megbízhatóságra összpontosítva.

A robusztus fém burkolat kiváló védelmet nyújt az építkezéseken gyakori mechanikai sérülésekkel szemben. A praktikus fogantyú és a kompakt méretek biztosítják a könnyű szállíthatóságot. A nagy, ergonomikus gombok lehetővé teszik a hőmérséklet teljes körű szabályozását.

A TERMOFOL ipari elektromos hőlégfúvók csendes és hatékony működése ideális az építkezéseken történő helyiségek fűtésére és szárítására, valamint felújítások, raktárak és műhelyek hatékony újrafűtésére. Ezekkel a hőbefúvókkal biztosíthatja a munkaterületek kényelmét és hatékonyságát.

Megbizható és Sokoldalú Megoldások

A TERMOFOL ipari Hőlégfúvók kifejezetten az építkezési, műhely- és raktár felújítási munkálatokhoz lettek tervezve, de a fűtési igények széles körében alkalmazhatók. Ezek a berendezések csendes és rendkívül hatékony működéssel rendelkeznek. A készülék stabilan működik, nem rezeg, és csak minimális zajt bocsát ki, így nem zavarja a munkafolyamatokat.

A TERMOFOL elektromos hőlégfúvók előnye, hogy nem termelnek kipufogógázt és nem fogyasztanak oxigént, ami lehetővé teszi, hogy hosszú ideig biztonságosan használhatók legyenek zárt helyiségekben is. Ez a tulajdonság különösen fontos a belső terekben végzett munkálatok során, ahol a levegőminőség megőrzése és a biztonságos munkakörnyezet biztosítása kiemelten fontos.

légbefúvó kép
légbefúvó munka

Felhasználóbarát és Egyszerű Kezelhetőség

A TERMOFOL ipari elektromos Hőlégfúvók az egyszerű és intuitív kezelhetőséget helyezik előtérbe, optimalizálva ezzel a felhasználói élményt. A készülék vezérlése két nagy, könnyen hozzáférhető gombbal történik, amelyek az elülső burkolaton találhatók, így a kezelés gyors és zökkenőmentes.

A bal oldali gomb lehetővé teszi az üzemmódok közötti váltást. Választhat a ventilátor önálló működtetésére fűtés nélkül, vagy két különböző fűtési üzemmód közül, biztosítva ezzel a rugalmasságot és a hatékonyságot minden helyzetben.

A jobb oldali gomb a termosztátot szabályozza, amely segítségével könnyedén beállíthatja a helyiség ideális hőmérsékletét. Ez a felhasználóbarát kialakítás biztosítja, hogy a fűtőtest kezelése egyszerű és hatékony legyen, lehetővé téve a felhasználók számára, hogy pontosan szabályozzák a hőmérsékletet az igényeiknek megfelelően. A TERMOFOL ipari elektromos fűtőtestek ideális választások minden olyan helyzetben, ahol a gyors és hatékony hőszabályozás elengedhetetlen.

Előnyök, Amiket a TERMOFOL Ipari Hőlégfúvók Kínálnak

Fűtés

A Hőlégfúvót gyakran hordozható hőforrásként használják építési és befejező munkák során, de tökéletes eszköz helyiségek fűtésére vagy átfűtésére is. Ideális választás garázsok, raktárak vagy műhelyek fűtésére, ahol a megbízható és hatékony hőellátás kulcsfontosságú. A Hőlégfúvók könnyű hordozhatósága és sokoldalúsága teszi őket ideálissá a különböző típusú helyiségekben történő alkalmazásra, biztosítva a kényelmet és a hatékonyságot minden munkakörnyezetben.

Szárítás

Az ipari fűtőberendezések használata a helyiségekben levegőkeringést eredményez, ami hozzájárul a levegő fokozatos kiszáradásához. Ez a tulajdonság különösen hasznos lehet felújítási vagy építési munkálatok során, például a festett falak száradási folyamatának gyorsításában. A fűtőberendezések által generált meleg levegő segít a nedvesség gyorsabb elpárologtatásában, így hatékonyan rövidítve le a száradási időt, ami különösen fontos lehet festés, vakolás vagy egyéb nedvességet igénylő munkafolyamatok esetén.

Szellőzés

A fűtőberendezés szellőztetési üzemmódja lehetővé teszi, hogy a fűtés kikapcsolása után a ventilátor továbbra is működjön. Ez a funkció hatékony légáramlást biztosít anélkül, hogy konvekciót kényszerítene ki, ami különösen hasznos lehet a helyiség hűtésére vagy a levegő frissítésére. Ezenkívül ez a szellőztetési üzemmód segít a fűtőtest gyorsabb lehűlésében a használat után, növelve ezzel a biztonságot és hosszabbítva meg a berendezés élettartamát. Ez a funkció különösen előnyös lehet olyan helyzetekben, ahol a folyamatos légmozgás előnyös, de a fűtés már nem szükséges.

Modell
Feszültség/frekvencia:
Névleges teljesítmény: [W]
Beállítások:
Hőfok szabályozás:
A fűtőtest mérete [mm]
Súly:
TF-PG-20
230V~50Hz
2000W
25/1000/2000W
80-85°C
230*195*315
3.4 kg
TF-PG-33
230V~50Hz
3000W
30/1650/3300W
0-85°C
265*260*400
4.7 kg
TF-PG-50
230V~50Hz
5000W
30/2500/5000W
0-85°C
265*260*400
5.3 kg
TF-PG-90
230V~50Hz
9000W
52/4500/9000W
0-85°C
353*330*515
8.6 kg

A TERMOFOL Ipari Elektromos Hőlégfúvók: Válassza ki az Ön Igényeinek Megfelelő Modellt

A TERMOFOL ipari elektromos hőlégfúvók négy különböző változatban érhetők el, lehetővé téve, hogy könnyedén megtalálja a tervezett alkalmazásokhoz leginkább megfelelő modellt. Ez a széles választék biztosítja, hogy minden felhasználó megtalálja a saját igényeinek és körülményeinek leginkább megfelelő fűtőtestet, legyen szó építkezésről, felújításról, raktári vagy műhelyi alkalmazásokról. A TERMOFOL ipari hősugárzókkal garantált a rugalmasság és a hatékonyság minden típusú ipari környezetben.

TF-PG-20 2,0 kW

Teljesítményszabályozás: 1000/2000 W
Feszültség:  230 V tápegység, dugalykábel csatlakozóval
Súly: 3,7 kg
Védelem: IP24

légfúvó 2
elektromos légfúvó 3

TF-PG-33 3,3 KW

Teljesítményszabályozás: 1650/ 3300 W
Feszültség:  230 V tápegység, dugalykábel csatlakozóval
Súly: 5,2 kg 
Védelem: IP24

TF-PG-50 5,0 KW

Teljesítményszabályozás: 2500/5000 W
Feszültség:  400 V közvetlen direkt csatlakozás
Súly: 5,6 kg 
Védelem: IP24

hősugárzó 5
Termofol Ipari Elektromos Hőlégfúvó

TF-PG-90 9,0 KW

Teljesítményszabályozás: 4500/9000 W 
Feszültség:  400 V közvetlen direkt csatlakozás
Súly: 5,2 kg 
Védelem: IP24

Tekintse meg az összes TERMOFOL terméket: