Kültéri
Infra Hősugárzó
TERMOFOL

Kültéri Infra Hősugárzó

Egyedi Design és Kiemelkedő Funkcionalitás.

Széles választék

Fedezze fel a TERMOFOL kültéri infra hősugárzóit, amelyek egyedi designnal és magas funkcionalitással készülnek. Ideális választás azok számára, akik stílusos és hatékony fűtési megoldást keresnek kültéri tereik számára.

reklám app

Ismerje meg a TERMOFOL Kültéri Infra Hősugárzóinkat: Legújabb Technológia és Egyedi Tervezés

Fedezze fel a TERMOFOL kültéri infra hősugárzóit, amelyek a legmodernebb technológiával és egyedi tervezéssel készülnek, biztosítva a hatékonyságot és az esztétikumot. Ezek a hősugárzók speciális anyagból készülnek, amelyet repüléstechnikai színvonalú gyártási folyamatokkal fejlesztenek (ellenállás fűtőtest kerámia bevonattal). Az infra hősugárzók 99%-os energiahatékonysági tényezővel rendelkeznek, ami kiemelkedő hatékonyságot és energiatakarékosságot jelent.

A fűtőpanelek felületét egy speciális, nanoanyaggal dúsított réteg borítja, amely védelmet nyújt a magas hőmérsékletek ellen, miközben fenntartja az infravörös sugárzás hatékony kibocsátását. Ez a réteg akár 86%-kal növeli az infravörös sugárzási indexet, így fokozva a fűtési hatékonyságot.

A TERMOFOL infra hősugárzók csendes működésűek, energiatakarékosak, kényelmesek és megbízhatóak, ezért ideálisak mind az ipari, mind a lakossági felhasználásra. A Termofol Smart alkalmazással és a mellékelt távirányítóval könnyedén vezérelhetők, így a felhasználók teljes kényelemben élvezhetik a meleget és a korszerű technológiát.

TERMOFOL TF-1200IR: A Leghatékonyabb Infra Fűtési Megoldás.

 • Gyors Fűtési Idő: Azonnali meleg, rövid felmelegedési idővel.
 • Kellemes Érzések: A pihentető és egészséges hőhatású infravörös sugárzás révén.
 • Modern Infra Technológia: Hatékony fűtés modern infravörös technológiával.
 • Könnyű Vezérlés: Alkalmazással, termosztáttal vagy távirányítóval.
 • Programozási Lehetőség: Testre szabható fűtési programok.
 • 3 Fokozatú Teljesítményszabályozás: 400/800/1200W teljesítmény beállítások.
 • IP55 Tömörségi Osztály: Robusztus kialakítás, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.
 • Kompakt Méretek: Méretek (hossz / szélesség / vastagság mm) 930/200/50, ideális bármely térbe.
kép m
reklám7

TERMOFOL TF-2400IR: A Leghatékonyabb Infra Fűtési Megoldás

 • Gyors Fűtési Idő: Azonnali meleg, rövid felmelegedési idővel.
 • Kellemes Érzések: A pihentető és egészséges hőhatású infravörös sugárzás révén.
 • Modern Infra Technológia: Hatékony fűtés modern infravörös technológiával.
 • Könnyű Vezérlés: Alkalmazással, termosztáttal vagy távirányítóval.
 • Programozási Lehetőség: Testre szabható fűtési programok.
 • 3 Fokozatú Teljesítményszabályozás: 800/1600/2400W teljesítmény beállítások.
 • IP55 Tömörségi Osztály: Robusztus kialakítás, kültéri és beltéri használatra egyaránt alkalmas.
 • Kompakt Méretek: Méretek (hossz / szélesség / vastagság mm) 1460/200/50, ideális bármely térbe.

TERMOFOL Infravörös Sugárzók: Hatékonyság és Forradalmi Tervezés

A TERMOFOL infravörös sugárzók a hatékonyság és a forradalmi tervezés tökéletes kombinációját kínálják. Az infravörös hullámok, bár az emberi szem számára láthatatlanok, hőként érzékelhetők, biztosítva a maximális komfortot. Az innovatív vezérlés és a korszerű technológia minimális üzemeltetési költségeket garantál, miközben hatékony és energiatakarékos fűtési megoldást nyújt otthona vagy munkahelye számára.

TERMOFOL Infravörös Sugárzók: Energiatakarékos és Hatékony

A TERMOFOL infravörös sugárzók a legmagasabb hatékonyságot nyújtják alacsony üzemeltetési költségek mellett. A hosszú bemelegítés hiányának köszönhetően ezek a sugárzók lehetővé teszik a rövid fűtési időszakok programozását, így elkerülve az eredménytelen és pazarló fűtést. Ideálisak rövid idejű használatra, például hatékony fűtési ciklusokban, biztosítva ezzel az energiatakarékosságot és a költséghatékonyságot.

TERMOFOL Infravörös Sugárzók: Idő és Pénz Megtakarítás

A TERMOFOL infravörös sugárzók jelentős megtakarítást kínálnak mind időben, mind pénzben. A gyors felfűtési képességükkel és a hőveszteség nélküli hatékony felmelegedéssel időt takarítanak meg. A programozás és időzítő opciók révén a fűtési ciklusokat a felhasználó igényeihez igazíthatja, tovább növelve az energiatakarékosságot. Pénzügyi szempontból a TERMOFOL infravörös sugárzók a legnagyobb hatékonyságot biztosítják a hagyományos konvekciós fűtőtestekhez képest, így jelentős költségmegtakarítást eredményezve hosszú távon.

TERMOFOL Infravörös Sugárzók: Kényelem és Minőségi Kidolgozás

A TERMOFOL infravörös sugárzók a teljes kényelmet és a minőségi kidolgozást helyezik előtérbe. Élvezze a kellemes meleget rövid időn belül, anélkül, hogy hosszú indítási időre lenne szükség. A problémamentes telepítés és üzemeltetés biztosítja a felhasználóbarát használatot. A fűtési rendszer távoli vezérlése lehetővé teszi, hogy a világ bármely pontjáról irányíthassa a készüléket. A legmagasabb minőségi kidolgozás, a kiemelkedő hatásfok és a számos funkció csak néhány azon alapvető paraméterek közül, amelyek a TERMOFOL infravörös sugárzókat különlegessé teszik.

TERMOFOL Infravörös Fűtőelem: Kényelmes Vezérlés Termosztáttal és Távirányítóval

A TERMOFOL infravörös fűtőelemek beépített hőszabályzójával könnyedén szabályozhatja a hőmérsékletet és az üzemidőt. Az egyéni hőmérséklet- és időzítő-beállítások lehetősége révén tökéletesen testre szabhatja a fűtési körülményeket. Teremtsen ideális feltételeket magának, és élvezze a kényelmet, amit a TERMOFOL infravörös fűtőelemek nyújtanak.

reklám

TERMOFOL Infravörös Fűtőelemek: Vezérlés Tuya Smart vagy TERMOFOL Smart Alkalmazással

Fedezze fel a Tuya Smart vagy a TERMOFOL Smart alkalmazást, és élvezze a kínált széleskörű vezérlési lehetőségeket. A tápellátás, az időzítő és az ütemezés beállításai csak néhány a termék alapvető funkciói közül. Az innovatív megoldás lehetővé teszi a fűtés távoli szabályozását a világ bármely pontjáról, így Ön bárhol is legyen, mindig kézben tarthatja otthona vagy munkahelye hőmérsékletét. A TERMOFOL infravörös fűtőelemekkel a kényelem és a hatékonyság garantált.

Ismerje meg a TERMOFOL Minőségét: A Kültéri Infra Hősugárző Előnyei:

A TERMOFOL, mint stabil európai márka, az infravörös fűtési technológiák vezetője, megbízható elektromos készülékek gyártójaként ismert. A termékeink pozitív tesztekkel és európai szabványoknak megfelelő vizsgálatokkal büszkélkedhetnek.

Széles Termékválaszték és Vásárlóbarát Szolgáltatások A termékeink széles választéka lehetővé teszi, hogy az Ön igényeinek leginkább megfelelő eszközt válassza. Kínálunk áruvisszaküldési lehetőséget és 24 hónap gyártói garanciát minden termékünkre.

Gyors és Biztonságos Szállítás Azonnali kiszállítást biztosítunk saját lengyelországi raktárainkból, így nem kell hosszú heteket várnia a szállításra. Biztonságos szállítást garantálunk a szilárd csomagolásnak köszönhetően, és értesítéseket küldünk a rendelés teljesítésének minden szakaszában, beleértve a fuvarlevél számának elküldését is.

Kiemelkedő Ügyfélszolgálat és Támogatás A legmagasabb színvonalú ügyfélszolgálatunk a forródrótunkon keresztül áll az Ön rendelkezésére. Tudásunkat és támogatásunkat minden szakaszban biztosítjuk, és problémák esetén kiemelten kezeljük azokat.

Elismerések és Vásárlói Elégedettség Számunkra a vásárlók elégedettsége a legfontosabb, és büszkén mondhatjuk, hogy többször is elnyertük a Dobra Marka, Super Marka és Consumer Laurel díjakat, amelyek megerősítik elkötelezettségünket a minőség és az ügyfél elégedettség iránt.

Gyors és Hatékony Felfűtés A TERMOFOL infravörös fűtőpanelek gyorsan felfűtik a tárgyakat és a felhasználókat, anélkül, hogy a levegőt melegítenék fel. Ez a technológia biztosítja a hatékony hőleadást minimális hőveszteséggel és légkonvekcióval.

Könnyű Összeszerelés és Egyszerű Kezelés A fűtőpanelek könnyen összeszerelhetők és kényelmesen kezelhetők, így a felhasználók gyorsan élvezhetik a meleget és a kényelmet.

Allergiabarát és Környezetbarát Dizájn Allergiabarát megoldás, nem porzik fel és nem okoz levegőkeringést. Az esztétikus és minimalista design tökéletesen illeszkedik bármilyen belső térbe.

Energiatakarékos és Hosszú Élettartam A TERMOFOL infravörös fűtőpanelek energiatakarékosak és hosszú élettartamúak, így hosszú távú megtakarítást biztosítanak.

Biztonságos Használat Túlmelegedés- és gyermekvédelemmel rendelkeznek, biztosítva a biztonságos használatot minden helyzetben.

Tanúsítványok és Szabványok A termékek megfelelnek az összes szigorú nemzetközi normának és szabványnak, biztosítva a megbízhatóságot és a minőséget.

Forradalmi Vezérlési Opciók Szabályozási lehetőség termosztáttal, távirányítóval, és további innovatív vezérlési megoldásokkal.

Megbízhatóság és Precíz Kivitelezés A háztól házig módban nyújtott gyártói garancia biztosítja a termékek megbízhatóságát és precíz kivitelezését.

alkatrész

GYIK

Az infravörös fűtőberendezés egy hatékony és innovatív elektromos fűtési megoldás, amely az infravörös sugárzás elvén működik. Ez a sugárzás egy elektromágneses hullámforma, amelynek hullámhossza hosszabb, mint a látható fényé, de rövidebb, mint a mikrohullámoké. Bár az infravörös sugárzás az emberi szem számára láthatatlan, képes behatolni a levegőbe és interakcióba lépni a környező tárgyakkal. Amikor ezek a tárgyak elnyelik az infravörös sugárzást, hőt termelnek, így a környezetük felmelegszik.

Ez a fűtési módszer különbözik a hagyományos fűtési megoldásoktól, mint például a konvektoroktól vagy a központi fűtési rendszerektől, amelyek a levegőt melegítik fel. Az infravörös fűtőberendezések közvetlenül a tárgyakat és az embereket melegítik, ami gyorsabb és hatékonyabb hőleadást eredményez. Emellett ezek a berendezések energiatakarékosak, mivel kevesebb energia pazarlódik a levegő felmelegítésére, és környezetbarátok, mivel nem égetnek el tüzelőanyagot és nem bocsátanak ki károsanyagokat.

A megfelelő infravörös fűtőelemek kiválasztása az Ön egyedi igényeitől és alkalmazási területeitől függ. Fontos figyelembe venni olyan szempontokat, mint az infravörös fűtőtestek típusa, teljesítménye, hatótávolsága és lefedettsége. Emellett a teljesítmény szabályozásának és egyéb beállításoknak a lehetősége is lényeges.

Különböző típusú infravörös fűtőtestek állnak rendelkezésre, mint például a rövid- és hosszúhullámú fűtőtestek. A rövidhullámú fűtőberendezések hatékonyak az infravörös terápiában, míg a hosszúhullámú fűtőberendezéseket gyakran fűtési rendszerekben alkalmazzák. Válassza ki az Ön igényeinek leginkább megfelelő típust.

Az infravörös fűtőtest teljesítménye kulcsfontosságú tényező. Ez határozza meg a sugárzás intenzitását és a hőképességet. Győződjön meg arról, hogy a fűtési vagy terápiás igényeinek megfelelő teljesítményű fűtőtestet választ.

Ellenőrizze a fűtőtestek hatótávolságát és lefedettségi területét. Egyes fűtőberendezések szűk működési sugara kis területre fókuszál, míg mások nagyobb hatósugarúak, így nagyobb területet is lefedhetnek. Válassza ki a helyiségének vagy a célterületnek megfelelő hatótávolságú és lefedettségű fűtőtestet.

Néhány infravörös fűtőelem állítható teljesítménnyel és különböző beállításokkal rendelkezik, amelyek lehetővé teszik a sugárzás intenzitásának személyre szabását az Ön preferenciái és igényei szerint. Vessen egy pillantást a fűtőtesteknél elérhető teljesítmény- és beállítási lehetőségekre, hogy jobban irányíthassa a fűtési vagy terápiás folyamatot.

Az infravörös fűtőberendezések számos előnyt kínálnak a teraszfűtés terén, amelyek ideális megoldást jelentenek ezen a területen. Először is, az infravörös fűtőelemek azonnali működést biztosítanak bekapcsolás után, így nem szükséges várni a levegő felmelegedésére. Másodszor, az infravörös sugárzás célzottan a kívánt területre irányul, minimalizálva ezzel a hőveszteséget. Harmadszor, az infravörös fűtőtestek használata rendkívül kényelmes, mivel a vezérlőpulton keresztül egyszerűen szabályozható a teljesítmény és a hőmérséklet, így az igényekhez igazítható.

Teraszfűtés esetében az infravörös fűtőberendezések mennyezeti vagy falra szerelhető kivitelben érhetők el, attól függően, hogy melyik megoldás illik jobban a terasz szerkezetéhez és preferenciáihoz. A mennyezeti szerelés lehetővé teszi a hő egyenletes eloszlását a terasz egész területén, míg a falra szerelés célzottabb hőleadást biztosít egy adott területen. A biztonságos és hatékony működés érdekében fontos, hogy a fűtőberendezéseket a gyártó utasításai szerint helyesen szereljék fel.

Igen, az infravörös fűtőtestek falra szerelhetők, ami különösen hasznos lehet teraszokon, erkélyeken vagy éttermek kültéri területein. A falra szerelés lehetővé teszi az infravörös sugárzás célzott irányítását egy meghatározott területre, ami ideális, ha a hőt egy konkrét helyre, például asztalokra vagy ülőhelyekre szeretné koncentrálni.

Amikor falra szereli az infravörös fűtőtestet, fontos betartani néhány biztonsági előírást. Először is, a fűtőtestet a megfelelő magasságban és távolságban kell elhelyezni a felületektől, hogy elkerülje az égési sérüléseket vagy egyéb károkat. Biztosítani kell a fűtőtest stabil rögzítését, és védeni kell az időjárási viszontagságoktól, mint például az eső vagy az erős szél.

A falra szerelés előtt mindig olvassa el a gyártó utasításait a biztonságos és hatékony telepítés érdekében. Ajánlott szakember segítségét igénybe venni az infravörös fűtőberendezések telepítéséhez, hogy biztosítsa a megfelelő és biztonságos működést.

Az infravörös fűtőpanelek és az infravörös sugárzó fűtési rendszerek közötti különbség elsősorban a kialakításukban és alkalmazási módjukban rejlik, bár mindkettő az infravörös sugárzás elvén működik.

 1. Infravörös Fűtőpanelek:

  • Ezek lapos, gyakran falra vagy mennyezetre szerelhető panelek.
  • Általában hosszúhullámú infravörös sugárzást bocsátanak ki, ami lassabban melegíti fel a tárgyakat és a környezetet.
  • Ideálisak állandó, egyenletes hőeloszlásra otthonokban vagy irodákban.
  • Esztétikailag visszafogottabbak, és gyakran illeszkednek a belső tér dizájnjához.
 2. Infravörös Sugárzó Fűtési Rendszerek:

  • Ezek inkább ipari vagy kültéri alkalmazásokra tervezett, erősebb fűtőberendezések.
  • Gyakran rövidhullámú infravörös sugárzást használnak, ami gyorsabb és intenzívebb hőérzetet biztosít.
  • Ideálisak kültéri területek, például teraszok vagy kávézók kültéri részeinek gyors felmelegítésére.
  • Robusztusabb kialakításúak, és gyakran kevésbé esztétikusak, mint a fűtőpanelek.

Összefoglalva, az infravörös fűtőpanelek általában belső terekben használt, diszkrétebb, hosszúhullámú sugárzást bocsátanak ki, míg az infravörös sugárzó fűtési rendszerek erősebb, gyorsabb hatású, rövidhullámú sugárzást használnak, ami inkább kültéri vagy ipari alkalmazásokra alkalmas.

Igen, egy elektromos sugárzó lehet az elsődleges hőforrás egy otthonban, különösen, ha a ház megfelelően szigetelt. Fontos megjegyezni, hogy a sugárzó fűtés kiegészítő hőforrásként is szolgálhat egy adott helyiségben. Szükség esetén az infravörös fűtőkészülék más fűtési rendszerekkel is integrálható, így biztosítva a rugalmas és hatékony fűtési megoldásokat.

Az infravörös fűtőberendezések, bár elektromos fűtési megoldások, gazdaságosak lehetnek, különösen, ha egy jól hőszigetelt házban használják őket. A gazdaságosságukat tovább növeli a gyors felfűtési képességük, amely lehetővé teszi a helyiségek hatékony és gyors felmelegítését, így csökkentve az energiafelhasználást és a költségeket.

Az infravörös hősugárzó, bár elektromos eszköz, biztonságosan használható, amennyiben a gyártó utasításai szerint és megfelelően történik a használata. Ha az ajánlásokat követi és helyesen telepíti, az infravörös hősugárzó nem jelent veszélyt a háztartásban élőkre, így biztonságosan alkalmazható a mindennapi fűtési igények kielégítésére.

Az elektromos fűtőtestek élettartama több tényezőtől függ, mint például a készülék minősége, a márka, a használat módja és egyéb körülmények. Általában a jó minőségű infravörös fűtőtestek 5-10 évig, vagy akár annál is tovább tarthatnak.

Fontos megjegyezni, hogy az infravörös fűtőtestek élettartama csökkenhet, ha helytelenül szerelik be, nem megfelelően használják, vagy nem tartják karban őket. A hosszú távú, megbízható működés biztosítása érdekében kulcsfontosságú a gyártó utasításainak követése a fűtőberendezés telepítése, használata és karbantartása során.

Az infravörös fűtőelemek elhelyezése függ az adott alkalmazástól és a felhasználó preferenciáitól. Ezek a fűtőkészülékek sokféle helyen használhatók, mint például teraszokon, belső udvarokon, garázsokban vagy otthoni műhelyekben. Ezen kívül az infravörös fűtőberendezések hatékonyan fűthetnek kávézókat, éttermeket és azok kültéri részeit is. Úszómedencékben vagy gyógyfürdőkben az infravörös fűtőtestek a mennyezetre szerelhetők, hogy meleget és kényelmet biztosítsanak a medence vagy a pihenőterület használóinak.

Fontos kiemelni, hogy az infravörös fűtőkészülékek telepítése egyszerű, és bárki elvégezheti, aki rendelkezik alapvető műszaki ismeretekkel. A telepítés nem igényel komoly beavatkozást az épületbe, sem a ház, lakás vagy szoba költséges felújítását.