A TERMOFOL egy innovatív cég, amely az infra fűtési megoldások területén tevékenykedik, különös hangsúlyt fektetve a fűtőszőnyegek gyártására. Alapítása óta a TERMOFOL elkötelezett amellett, hogy korszerű, energiatakarékos és környezetbarát fűtési megoldásokat kínáljon ügyfelei számára. A cég filozófiája az, hogy a fűtés nemcsak praktikus, hanem esztétikai szempontból is hozzájáruljon az otthonok és munkahelyek komfortjához. Termékeink 12 európai országban elérhetőek, szerelőink hálózata pedig meghaladja a 600 főt.

fűtőpanel fcti

Miért válaszd a TERMOFOLT ?

A TERMOFOL termékpalettája széleskörű: az infra fűtőpanelektől kezdve a különböző méretű és dizájnjú fűtőszőnyegekig terjed. Ezek a termékek ideálisak mind otthoni, mind irodai használatra, és tökéletes megoldást nyújtanak azok számára, akik egy modern és hatékony fűtési rendszert keresnek. A cég fűtőszőnyegei különösen népszerűek, mivel nemcsak meleget biztosítanak, hanem stílusos kiegészítői is lehetnek bármely helyiségnek.

A TERMOFOL büszke arra, hogy termékei a legújabb technológiákat és innovációkat használják. Az infra fűtési megoldások közismerten energiatakarékosak, ami nemcsak a környezetre gyakorolt hatásukat csökkenti, hanem ügyfeleik számára is jelentős megtakarítást jelent a hosszú távú üzemeltetés során. A cég folyamatosan kutatja a legújabb technológiai fejlesztéseket, hogy termékeit még hatékonyabbá és felhasználóbarátabbá tegye.

Mire törekszünk?

A cég célja a minőség folyamatos fejlesztése, a legmagasabb színvonalú szolgáltatás biztosítása és az álandó kínálat bővítése. Erőfeszítéseink elismerését számos hazaii és külföldi kitüntetés és érem bizonyítja

A TERMOFOL termékei egyszerűen telepíthetők, és a cég szakértő csapata minden szükséges támogatást megad a telepítés és a karbantartás során. A cég elkötelezett amellett, hogy ügyfelei számára a lehető legjobb szolgáltatást nyújtsa, legyen szó akár terméktámogatásról, akár személyre szabott tanácsadásról.

A TERMOFOL nemcsak a termékek minőségére és hatékonyságára összpontosít, hanem arra is, hogy ügyfelei teljes mértékben elégedettek legyenek a szolgáltatásaikkal. A cég hírnevét az elégedett ügyfelek és a magas színvonalú termékek építették fel, és ez a hírnév továbbra is a TERMOFOL sikerének kulcsa.

Összefoglalva, a TERMOFOL egy olyan cég, amely a modern fűtési megoldásokra specializálódott, különös tekintettel az infra fűtőpanelekre és fűtőszőnyegekre. Innovatív termékeikkel, kiváló ügyfélszolgálatukkal és elkötelezettségükkel a környezetvédelem iránt a TERMOFOL az egyik vezető vállalat a fűtési iparágban.